Fabrica de mobila in Bucuresti, afacere la cheie

Fabrica de mobila in Bucuresti, afacere la cheie

Afacere profitabila in domeniul fabricarii mobilierului de birou,  o afacere evaluata la aproximativ 1 milion de euro se vinde cu un pret extrem de atractiv.

 

Pret: 1.200.000,00 €
Click to add this item to cart.
SKU: mobilier-office

Descriere

Atentie!!! Un business profitabil si de succes!

Se vinde afacere profitabila cu   rata mare de recuperare a investitiei. Vindem afacere la cheie, un concept de business, foarte profitabil, care integreaza mai multe activitati conexe amenajarii spatiilor de birouri. Activitatea principala este cea de fabricarea mobilierului office, dar alaturat am dezvoltat activitati legate precum tamplaria de aluminiu si lemn stratificat, confectii metalice, realizarea de instalatii si amenajari interioare, etc.. Compania a fost infiintata in anul 2013 pentru a comercializa produse de mobilier pentru  clientii  din  zona  office  si  din  proiecte  diverse,  cu  un  nivel  de  calitate  ridicat  si  cu  servicii  profesioniste.  Mobilierul, customizat, dar si de serie, este realizat in fabrica proprie, fabrica automatizata cu tehnologii Homag de ultima generatie, cu standardele cele mai riguroase de calitate si functionalitate. Scaunele, structurile metalice, dar si alte accesorii, sunt importate din Polonia, Italia, Austria, Turcia de la companii cu care am stabilit relatii de durata si un parteneriat de incredere. O parte din furnizori sunt si autohtoni. Fabrica se afla intr-o locatie langa Bucuresti, mai precis o zona industriala satelit a Municipiului Bucuresti, achizitionand prin forte proprii utilaje Homag de ultima generatie. Spatiul destinat acestei fabrici este o hala construita pe structura metalica cu panouri tip sandwich si termoizolatie. Hala are o suprafata de 500 metri patrati. Prezinta instalatii sanitare, caldura prin pardoseala, centrala gaze, aparatura de aer conditionat, ferestrele din termopan permit patrunderea luminii naturale pe parcursul zilei, sistem antiefractie, casa portarului la intrare pentru paza non-stop, sisteme video supraveghere, locuri parcare in incinta. Dispune de toate utilitatile: gaz, apa, canal, internet, electricitate trifazat 150kw. Astfel, compania a reusit sa atraga proiecte importante de furnizare mobilier pe piata din Romania. Produsele sunt comercializate in Romania direct catre beneficiarii finali sau prin lantul de distribuitori, dezvoltat de-a lungul timpului.

Strategia companiei este de a comercializa produsele importate si din productie proprie direct catre beneficiarii finali, prin proiecte punctuale (Enel Romania, Supreme Concept, Apa si Canal, etc) sau prin contracte pe termen lung (Clinicile Regina Maria, Maritime Interior, Auchan, Schenker,Tiriac Auto etc), dar de asemenea si de dezvoltare si intretinere reteaua de distribuitori proprii.

Ne adresam de asemenea si clientilor din zona rezidentiala, putand efectua masuratori, randari si crea un mobilier pe masura exigentelor fiecarui client. Abordam orice tip de proiect de furnizare de mobilier de pe piata, punand la dispozitie ofertari si prezentari cu produse de mock up. Portofoliul companiei cuprinde nume de rezonanta din Romania: Banca Comerciala Romana, Prysmian Cabluri si Sisteme, Furniture Commerce – Enel Romania building, Bosch, Metro Systems Romania, Hilti Romania, Deutsche Bank, Ministerul Fondurilor Europene, etc.

Firma noastra are contracte in derulare pe urmatorii 3 ani, asadar noul proprietar isi va recupera investitia doar din contractele deja existente. Tranferul afacerii se face integral,  incluzand echipamente, echipamente de birou si software, clientii, furnizorii, training gratuit din partea vanzatorului pe perioada transferului, consultanta.

Pachetul de vanzare contine:

  1. Afacere – 850.000 euro (include echipamente (3 ani vechime), amenajarea spatiilor, mobilier, computere si software aferent, clienti (contracte pana in 2023), furnizori, etc. – afacere la cheie);
  1. Proprietate – 1.350.000 euro (hale, teren aferent).

Atentie!!! Se poate oferta numai pentru pachetul 1. Afacere, urmand ca noul proprietar sa incheie un contract de inchiriere pe minim 10 ani cu proprietarul spatiilor de productie!

Nota! Pentru a obtine informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Anumite informatii sunt confidentiale si va vor fi dezvaluite numai dupa ce semnam un acord de confidentialitate. Proprietarul afacerii doreste discretie maxima pana la realizarea transferului pentru a elimina impactul negativ asupra desfasurarii activitatii companiei.

Specificatii

Cifra de afaceri – RON 9,468,254
Profitul Annual ** (in lei) 1,157,935
Fond comercial (Goodwill) (Eur) 300.000
Inventar aproximativ – RON 510748
Inclus in Pret NU RON
Cifra de afaceri din anii anteriori – lei 7,949,669 RON
Numar de Angajati 31
Training DA
Motivul Vanzari Pensionare – retragere
ro_RO
Scroll to Top