Let’s burger again!

Despre noi

South Burger este restaurantul in care fie ca vii cu familia, prietenii sau colegii de birou, noi vom face tot posibilul sa te simti ca acasa. (www.southburger.ro)

Am ales sa fim un restaurant de nisa tocmai pentru ca ne plac lucrurile bine facute si cu simt de raspundere.


Clientii nostri

South Burger are clienti din toate categoriile. Indiferent ca sunt prieteni, colegi sau famile, toti clientii nostri sunt oameni care stiu sa aprecieze un fresh-burger, preparat exclusiv din ingrediente proaspete.

Deci daca sunteti in cautarea unui loc unde sa petreceti timpul alaturi de familie, prieteni si colegi incercand preparatele noastre, atunci incercati unul din restaurantele South Burger .

Oferta noastra - franciza

Va propunem sa porniti o afacere in domeniul restaurantelor de tip fast-food, verificata si profitabila datorita experientei noastre acumulate in ultimii ani in acest domeniu. Afacerea se bazeaza pe un model de business testat care va va aduce satisfactia succesului in cel mai scurt timp de la lansare.

Asistenta financiara

Francizorul nu ofera niciun fel de asistenta financiara, directa sau indirecta, pentru pornirea restaurantului.

Training si asistenta

Instruirea include seminarii privind îmbunătățirea cunoștințelor și formarea profesională. Francizatorul poate cere ca toți angajații restaurantului să finalizeze cu succes instruirea inițială și periodică pe care francizorul o recomanda. Francizorul poate oferi periodic cursuri suplimentare de formare, participarea la care poate fi opțională sau obligatorie, la alegerea sa, pentru francizat și / sau pentru alți angajați ai francizatului. Pentru primul restaurant al francizatului, francizorul va trimite un specialist în operațiuni la restaurant timp de cel puțin 5 zile în perioada în care restaurantul se deschide pentru afaceri pentru a verifica dacă francizatul operează magazinul în conformitate cu manualul operațional.

Obligatii si restrictii

În cazul în care francizatul este o persoană fizică, francizorul îl încurajează să administreze restaurantul personal. Dacă francizatul alege să nu administreze personal restaurantul, francizatul trebuie să desemneze o persoană, numită General Manager, pentru care isi asuma responsabilitatea personal pentru gestionarea operațiunilor zilnice ale restaurantului. Administratorul general (General manager) trebuie să fie un angajat cu normă întreagă, care fie locuiește în cartierul unde va fi amplasat restaurantul, fie este de acord să intre în cartier și să devină activ în comunitate. De asemenea, directorul general trebuie să finalizeze cu succes programul de instruire înainte de deschiderea acestuia. Francizatul trebuie să ofere și să vândă toate produsele și serviciile pe care francizorul le cere și numai produsele și serviciile pe care francizorul le-a aprobat pentru Restaurant. Francizorul nu poate oferi sau vinde produse pe care nu le-a aprobat in prealabil francizorul.

Buget necesar:

Bugetul aproximativ pentru a demara acest tip de afacere este de 60.000 euro, din care 12.000 euro exclusiv TVA reprezinta taxa de intrare in retea.

Pe parcursul derularii afacerii francizatul este obligat sa achizitioneze semipreparatele de la francizor.

Francizorul va stabili o redeventa lunara de 5% din cifra de afaceri exclusiv TVA si un cost fix de 1000 de euro exclusiv TVA pentru serviciul de preluare comenzi online si telefonic prin numar unic.

Am dori să vă încurajăm să vă alăturați afacerii noastre și să experimentați oportunități excelente spre succes, intr-un timp cat mai scurt.

Contactati-ne

Nume: Bogdan Zaval, broker francizant, Telefon: 0737833829, E-mail: office@zavex.ro